Olympus lanseaza aparatul foto compact DSLR E-450

0
624

Olympus tocmai a anuntat aparatul foto E-450, o versiune upgradata a DSLR-ului compact E-420. Noul model este identic cu predecesorul sau, dar aduce in plus 3 filtre Art, un nou procesor si un display LCD imbunatatit. E-450 soseste la pretul de 470 de euro, in varianta cu lentila standard si va fi livrat clientilor incepand cu luna mai.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Senzorul noului DSLR este unul de 10 megapixeli (Live MOS), iar camera vine cu un sistem de detectare a contrastului, autofocus continuu si manual, focus in 3 si 11 puncte si asistare a focusului. Sensibilitatea ISO a noului Olympus atinge nivelul de 1600, iar balansul albului poate fi setat in mod Auto, sau in 8 variante manuale (fine tuning).

Printre dotarile aparatului se mai numara un display LCD HyperCrystal II (TFT color) de 2.7 inchi, blitz incorporat, o telecomanda optica, suport pentru stocare Compact Flash tip I si II si xD picture Card. Outputul video este disponibil in variante NTSC sau Pal, iar la capitolul conectivitate beneficiati de USB de mare viteza si conector dedicat AV.

Olympus E-450 poate opera la temperaturi de 0, pana la 40 de grade Celsius, cu o umiditate de 30-90%, iar aparatul cantareste 380 de grame si vine cu accesorii gen baterie Li-ion BLS-1, cablu USB, cablu video si manualul de instructiuni.

Sursa