Olympus tocmai a anuntat aparatul foto E-450, o versiune upgradata a DSLR-ului compact E-420. Noul model este identic cu predecesorul sau, dar aduce in plus 3 filtre Art, un nou procesor si un display LCD imbunatatit. E-450 soseste la pretul de 470 de euro, in varianta cu lentila standard si va fi livrat clientilor incepand cu luna mai.

Publicitate

Senzorul noului DSLR este unul de 10 megapixeli (Live MOS), iar camera vine cu un sistem de detectare a contrastului, autofocus continuu si manual, focus in 3 si 11 puncte si asistare a focusului. Sensibilitatea ISO a noului Olympus atinge nivelul de 1600, iar balansul albului poate fi setat in mod Auto, sau in 8 variante manuale (fine tuning).

Printre dotarile aparatului se mai numara un display LCD HyperCrystal II (TFT color) de 2.7 inchi, blitz incorporat, o telecomanda optica, suport pentru stocare Compact Flash tip I si II si xD picture Card. Outputul video este disponibil in variante NTSC sau Pal, iar la capitolul conectivitate beneficiati de USB de mare viteza si conector dedicat AV.

Olympus E-450 poate opera la temperaturi de 0, pana la 40 de grade Celsius, cu o umiditate de 30-90%, iar aparatul cantareste 380 de grame si vine cu accesorii gen baterie Li-ion BLS-1, cablu USB, cablu video si manualul de instructiuni.

Sursa