ODROID, un gadget portabil/consola care ruleaza Android, lansat oficial

0
596

ODROID este inca o consola portabila promitatoare, care ruleaza Android si promite sa fie un viitor hit pe piata gadgeturilor dedicate gamerilor. Produsul tocmai a fost lansat si il puteti urmari in actiune in urmatorul clip video, care ii prezinta functiile:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul vine cu un ecran touch de 3.5 inchi (capacitiv), cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli, plus output HDMI si este capabil sa suporte rezolutii HD pe televizoarele la care este conectat. ODROID este produs in Korea si vine cu un procesor Samsung ARM Cortex de 833 MHz, 512 MB RAM si un accelerometru.

In clipul de mai sus, ODROID ruleaza jocul Speed Ford 3D pe un HDTV de 42 de inchi. Atunci cand portul mini HDMI nu este folosit pentru output 720p pe un televizor mare, utilizatorii vor folosi ecranul consolei si trebuie sa aflati ca lista de specificatii a consolei include WiFi, Bluetooth si un port USB.

Exista si un jack audio de 3.5 mm la bord, iar gadgetul costa 349 de dolari, cu mentiunea ca el este destinat developerilor si vine cu un debug board si un cablu conector, plus 2 baterii, un card microSD de 2 GB (cu Android OS) si un card SDHC de 8 GB (pentru jocuri).

Sursa