O prima privire asupra laptopului Sony Vaio FW

1
1151

Oare ce va tenteaza mai mult, drive-ul Blu-ray sau display-ul de 16.4 inchi in cazul acestui laptop? Sony Vaio FW a starnit interesul specialistilor si bloggerilor din domeniu, criticii judecandu-i deja designul si calitatea si dandu-i note destul de bune.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel aflam, via CNET ca platforma Centrino 2 ofera o viata excelenta a bateriei, in vreme ce display-ul cu suport 16:9 este excelent pentru filmele HD. Designul simplu este un alt plus al terminalului, in vreme ce defectele sale sunt faptul ca performantele nu au crescut prea mult datorita noii platforme.

De asemenea ecranul nu ofera suport true 1080p, in ciuda certificarilor oficiale, iar tastele media par de moda veche. Pe lista sa de specificatii se afla 4 GB RAM, un HDD de 320 GB (5400 rpm), o greutate de 3.1 kg, un webcam incorporat si o placa grafica ATI Mobility Radeon 3470. La finalul acestei priviri de ansamblu putem spune ca viata bateriei si ecranul acestui laptop sunt 2 motive suficiente pentru a-l face un viitor hit, chiar si la pretul de 2149 de dolari.

Sursa