FuChat, un telefon concept ecologic si care detecteaza emotiile umane

0
589

FuChat este un telefon fix far fir care poate efectua atat apeluri normale, cat si prin Internet, dar atuul sau principal sta in senzorii sai speciali. Acestia detecteaza emotiile umane, deduse din schimbarile in tonul vocii si cele ale temperaturii corpului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

In ce priveste factorul nepoluat, FuChat este fabricat din plastic reciclabil, reducandu-i-se astfel impactul asupra mediului. Handsetul poate fi configurat si setat de la distanta, prin intermediul Internetului si al unui cont special online. Revenind la latura ecologica, aflam ca FuChat este fabricat din plastic biodegrababil si materiale rezultate din prelucrarea porumbului si a trestiei de zahar.

Printre materialele folosite la fabricarea telefonului se numara si aluminiul, pentru a-i scadea greutatea. Avantajul lui FuChat este ca duce comunicarea la un nou nivel, schimbandu-si culoarea, afisajul si mesajele audio odata cu modificarea starii emotionale a utilizatorului. Partea din spate a telefonului va afisa informatiile emotionale, ora, informatii despre vreme sau semnul “Nu deranjati”, daca sunteti ocupati.

Puteti chiar sa atarnati handsetul de clanta usii, pentru a arata foarte clar ca nu doriti sa fiti deranjati. FuChat conecteaza utilizatorul la lumea inconjuratoare cu ajutorul dockului sau, care afiseaza starea vremii, temperatura, ora si numele apelantilor.

Sursa