Noul Bugatti Chiron Divo se va lansa la Pebble Beach; Iată preţul său

0
1610

Bugatti Chiron Divo este cea mai nouă versiune de supermaşină a companiei franceze şi ar fi gata de debut în luna august, în cadrul evenimentului Pebble Beach Concours d’Elegance. Nou venitul are câteva detalii prezentate în acest articol şi ar fi fost arătat unor clienţi importanţi în ultimele luni. Hai să vedem ce ştim despre supermaşină şi apropo imaginile de aici sunt randări cu Chiron Sport de fapt.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În luna mai spre exemplu un participant la o petrecere high class din Los Angeles a declarat că ar fi văzut vehiculul şi că arată total diferit faţă de Chiron. Aparent designul ar fi chiar controversat. Apoi s-a aflat şi numele Chiron Divo şi că ar fi ceva diferit de Chiron Sport. Bugatti ar fi optat pentru o transmisie nouă şi inspirată de maşinile de curse.

Noua cutie de viteze va aduce un salt la acceleraţia automobilului, iar rezultatul va fi o maşină mai rapidă decât versiunea standard. Va atinge suta în sub 2.5 secunde şi va ajunge la 200 km/h în sub 6.5 secunde. Bugatti a pus accentul pe un lucru în special la dezvoltarea acestui automobil: să facă hipermaşina mai bine adaptată la rularea pe circuit.

A fost îmbunătăţită forţa de apăsare, iar viteza maximă este acum de 385 km/h în loc de 420 km/h, cât era la versiunea standard de automobil. Chiron Divo ar urma şi să fie cel mai uşor Bugatti de până acum şi va fi disponibil într-o ediţie limitată la doar 100 de unităţi. Încă nu e clar dacă acelea se adaugă la celelalte 500 de Chiron-uri deja confirmate sau dacă fac parte din ele.

Preţurile ajung pe la 5 milioane de euro, ceea ce înseamnă dublu faţă de Chiron Sport.