Noul BMW X3 apare într-o galerie amplă de fotografii înaintea lansării de mâine, 26 iunie

0
1270
BMW X3

Chiar mâine pe data de 26 iunie cei de la BMW pregătesc lansarea noii generații de SUV compact X3, model care astăzi apare într-o galerie amplă de fotografii. Aceste materiale au fost postate accidental de către site-ul BMW Hong Kong și scăparea de față nu poate decât să ne bucure.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm că acest crossover va fi disponibil spre vânzare la sfârșitul anului, asta după premiera mondială de la Frankfurt Motor Show din toamnă. Se remarcă faptul că cea de-a 3-a generație BMW X3 aduce actualizări la capitolul design exterior cu muchii parcă mai rotunjite, corpuri de iluminare mai arătoase și cu o grilă mai agresivă.

BMW X3

Descoperim că acest automobil va oferi portiere spate mai lungi, lucru ce sugerează o extindere a ampatamentului care la modelul anterior era de 2,810 mm. Cu ocazia acestei actualizări beneficiem desigur și de noi tehnologii la interior, precum este cazul display-ului digital pe care l-am mai văzut pe noul Seria 5 și a sistemului de infotainment iDrive.

Toate aceste fotografii ce pot fi admirate în galeria de mai jos ne prezintă varianta BMW X3 M40i ce aduce o motorizare de 3.0 litri twin-turbocharged în 6 cilindri – unitate ce dezvoltă 360 cai putere și un cuplu de 500Nm. Primim alături o transmisie automată în 8 viteze și sistemul xDrive.

Mai aflăm că modelul M Performance va putea atinge viteza de 100km/h în doar 4.8 secunde, acesta fiind limitat electronic la o viteză maximă de 250 km/h și având un consum mediu cuprins între 8.2 și 8.4 litri la 100 km parcurși. Vor exista și variante diesel (X3 xDrive20d, X3 xDrive30d), modele pe benzină cu motor turbocharged în 4 cilindri și o variantă xDrive30i de 2 litri ce va dezvolta 248 cai putere.

Nu în ultimul rând vom vedea și o variantă plug-in hybrid. Rămâne ca mâine să aflăm toate detaliile și poate și informații referitoare la prețuri!