Noul BMW X3 apare într-o galerie amplă de fotografii înaintea lansării de mâine, 26 iunie

0
1312
BMW X3

Chiar mâine pe data de 26 iunie cei de la BMW pregătesc lansarea noii generații de SUV compact X3, model care astăzi apare într-o galerie amplă de fotografii. Aceste materiale au fost postate accidental de către site-ul BMW Hong Kong și scăparea de față nu poate decât să ne bucure.

Publicitate

Aflăm că acest crossover va fi disponibil spre vânzare la sfârșitul anului, asta după premiera mondială de la Frankfurt Motor Show din toamnă. Se remarcă faptul că cea de-a 3-a generație BMW X3 aduce actualizări la capitolul design exterior cu muchii parcă mai rotunjite, corpuri de iluminare mai arătoase și cu o grilă mai agresivă.

BMW X3

Descoperim că acest automobil va oferi portiere spate mai lungi, lucru ce sugerează o extindere a ampatamentului care la modelul anterior era de 2,810 mm. Cu ocazia acestei actualizări beneficiem desigur și de noi tehnologii la interior, precum este cazul display-ului digital pe care l-am mai văzut pe noul Seria 5 și a sistemului de infotainment iDrive.

Toate aceste fotografii ce pot fi admirate în galeria de mai jos ne prezintă varianta BMW X3 M40i ce aduce o motorizare de 3.0 litri twin-turbocharged în 6 cilindri – unitate ce dezvoltă 360 cai putere și un cuplu de 500Nm. Primim alături o transmisie automată în 8 viteze și sistemul xDrive.

Mai aflăm că modelul M Performance va putea atinge viteza de 100km/h în doar 4.8 secunde, acesta fiind limitat electronic la o viteză maximă de 250 km/h și având un consum mediu cuprins între 8.2 și 8.4 litri la 100 km parcurși. Vor exista și variante diesel (X3 xDrive20d, X3 xDrive30d), modele pe benzină cu motor turbocharged în 4 cilindri și o variantă xDrive30i de 2 litri ce va dezvolta 248 cai putere.

Nu în ultimul rând vom vedea și o variantă plug-in hybrid. Rămâne ca mâine să aflăm toate detaliile și poate și informații referitoare la prețuri!