Noua tabletă Huawei MatePad Pro primeşte şi un benchmark; Va avea şi versiune 5G!

0
2046

În ciuda problemelor sale, Huawei nu se lasă pe tânjeala şi pregăteşte noi terminale din toate categoriile imaginabile. Vine în curând un nou ceas Honor, dar şi un telefon flagship Honor, plus o tabletă gata să rivalizeze cu iPad Pro. Aceasta din urmă se numeşte Huawei MatePad Pro şi recent a primit o certificare oficială, dar şi un benchmark.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Am văzut deja scăpări de specificaţii şi randări pentru MatePad Pro şi ştim că este propunerea Huawei de rival pentru iPad Pro. Este şi o premieră: prima tabletă cu decupaj în ecran pentru camera selfie. Dispozitivul a trecut prin testul GeekBench cu Android 10 la bord şi 6 GB RAM , iar scorurile sale nu arată rău deloc. Se pot bate cu flagshipurile de început de an şi se vor întrece cu un Galaxy Tab S6 de exemplu.

Produsul are numele de cod MRX-AL09 şi atinge aceste performanţe mulţumită unui procesor Kirin 990, acelaşi de pe Mate 30 Pro. Terminalul a fost şi listat de autoritatea 3C recent, care a confirmat suportul pentru încărcare rapidă la 40W, iar o certificare Bluetooth recentă a indicat şi sosirea unei versiuni 5G a tabletei. Sunt şi tot mai multe speculaţii că va sta bine la accesorii, având parte de un stylus şi tastatură ataşabilă magnetic.

Posibil să vedem un debut pe 25 noiembrie în China, când Huawei are un eveniment cu tematică Mate programat în Shanghai. Aşteptăm şi o baterie de 6000 mAh pe MatePad Pro, o variantă cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare, plus difuzoare puternice la bord şi o talie subţire. Nu uităm şi de camera duală din spate.