Honor Watch Magic 2 ar fi scăpat intenţionat pe web; Cum arată noul ceas Huawei Honor care vine pe 26 noiembrie

0
1296

Ramura Honor de la Huawei se pregăteşte de un eveniment important pe 26 noiembrie, când îşi va anunţa telefonul flagship Honor V30 Pro. Tot atunci ar trebui să vină şi un nou ceas, Honor Watch Magic 2. Acesta ar fi primit o scăpare controlată, sub forma imaginilor pe care le vedeţi mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Scăpat până acum în schiţe, ceasul e puţin mai elegant decât ne aşteptam şi oarecum apropiat de Watch GT-uri. Dacă de obicei scăpările vin de la zvonaci sau surse interioare, acum randările au fost partajate chiar de către Honor cu cei de la Techradar. Nu avem specificaţii, dar putem să speculăm pe seama scăpării. În primul rând, vedem că Honor Watch Magic 2 aduce un design diferit faţă de predecesorul său.

Are o muchie mai subţire în jurul ecranului şi în general un format ceva mai compact. E şi mai elegant şi rafinat decât ceasul de anul trecut, ceea ce am putea asocia cu un preţ puţin mai mare. Ce e drept Honor Watch Magic 1 costa sub 200 de dolari, deci e loc de creştere. Ar trebui să vedem pe acest purtabil Huawei Lite OS, care nu e la fel de puternic ca Wear OS, dar are avantajul unei administrări mai bune a energiei.

Honor Watch Magic 2 vine cu un corp negru şi sobru şi are toate şansele să aducă un corp din oţel inoxidabil şi rezistent la apă până la o adâncime de 50 de metri, ca la predecesor. Aşteptăm şi suport Bluetooth, GPS, poate şi NFC pentru plăţi.