Noua modă: PlayStation 5 suflat cu aur de 24 de karate va sosi spre final de an

0
2610

Dacă vi se părea că nu arată bine PlayStation 5 pe alb, iar randările cu varianta neagră nu v-au mulţumit, aparent mai există o versiune. O companie britanică a prezentat o varianta acoperită cu aur de 24 de karate a consolei, pe care o vedeţi şi voi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania britanică Truly Exquisite a prezentat un PlayStation 5 suflat cu aur de 24 de karate. Este o firmă care se ocupă cu personalizarea de aparate şi gadgeturi şi mai oferă şi Apple Watch-uri, iPhone-uri şi iPad-uri acoperite cu metale preţioase. Modelele PS5 vor fi unele în ediţie limitată şi vor costa „câteva mii de lire sterline”, adică mii de euro practic. Doar 100 de bucăţi vor fi produse şi pe lângă modele acoperite cu aur, vor fi realizate şi cu unele cu platina şi suflate cu aur rose de 18 karate.

Un fan PlayStation a plătit 9000 de euro pe un PlayStation 4 acoperit complet cu aur în Dubai în 2014, oferit de aceeaşi companie. Până şi controllerul cel nou PS5 primeşte preţiosul material. Sunt curios cum afectează aceasta acoperire cu metale preţioase capacitatea de răcire sau silenţiozitatea consolei. Vedem în clipul de mai jos şi un headset care primeşte acelaşi tratament. Cert e că vizual o să fim orbiţi de luciul acestui dispozitiv şi dacă stăm într-o cameră bine iluminată o să ne distragă rău de tot.

Problema cu PS5 e că e o consolă uriaşă, deci e nevoie de MULT aur pentru a o acoperi. Aşteptăm şi varianta rusească de la Caviar, compania care pune diamante şi aur pe telefoane Samsung şi Apple.