PlayStation 5 pe negru cu iluminare roşie pare scos direct din camera lui Kylo Ren

0
9315

Încă de când a prezentat Sony consola PlayStation 5 pe alb cu iluminare albastră au început să apară tot felul de randări cu variante negre, verzi, albastre şi câte şi mai câte. Azi vedem o variantă neagră a consolei, ce pare ceva mai reală decât randvrile. Aparent ar fi fost descoperită într-un poster cu produse Sony, de la aparate foto, la telefoane Xperia şi noua consolă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Posterul a fost scăpat de un angajat Sony şi postat pe forumul ResetEra. Acolo utilizatorul a cerut părerea membrilor forumului cu privire la noua variantă de culoare. În imagine apar şi un DSLR Sony şi telefonul Xperia 1 II. În fotografie apare un PS5 pe verticală, în varianta neagră, cu iluminare roşie şi un controller cu acelaşi colorit. Trebuie spus că tind să cred că totul e un fals. Iluminarea albastră a consolei e un fel de trademark şi consola PS4 cea neagră tot iluminare albastră are.

În general roşul e perceput ca indicator de erori, mai ales după Red Ring of Death de la Xbox 360. Şi PS4 a avut un aşa numit “Red Light of Death”, cu care Sony nu ar vrea să se asocieze. Nu mă înţelegeţi greşit, consola arată bine pe negru, cu iluminare roşie şi îmi aminteşte de sabia şi costumul lui Kylo Ren din ultimele filme Star Wars şi variantele custom de Galaxy Note 10. Sunt multe lucruri dubioase la posterul de mai sus: există o zonă albă pe controllerul de PS5 şi vedem şi puţină iluminare albastră lateral la consolă, ceea ce ne pune pe gânduri.

E probabil vorba de încă un Photoshop, dar unul mai apt. Vă reamintesc că noua consolă vine la iarnă şi se vehiculează preţul de 399 de euro pentru cea mai accesibilă variantă a sa.