Noua generație de laptop-uri Samsung Notebook 9 ajunge la vânzare în State; Prețurile încep de la 1.299 dolari

2
1510
Samsung Notebook 9

Sfârșitul anului trecut ne-a adus și lansarea noilor laptop-uri Samsung Notebook 9, dispozitive despre care v-am vorbit și noi într-un articol dedicat chiar aici. Cu toate că aflam detaliile complete despre noua generație la acel moment, lipsea un aspect, cel al prețului de comercializare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acum la mijloc de februarie apare și această informație odată cu pregătirile făcute de Samsung pentru introducerea laptop-urilor pe piața din SUA. Ei bine, prețurile încep de la 1200 dolari, dar pot crește serios în funcție de dotările și configurația pe care o alegeți.

Modelul de 13 inch ce se livrează fără stylus poate fi achiziționat la suma de 1200 dolari cu procesor Core i5 la bord, în vreme ce varianta cu procesor Core i7 costă 1.299 dolari. Cei care vor o configurație serioasă pot alege modelul de 13 inch care aduce procesor Core i7 Gen8, 16 GB RAM, 512 GB de stocare SSD și rezoluție FHD la prețul de 1399 dolari.

Există și o variantă de 15 inch ce pornește de la 1.299 dolari și partea interesantă la aceasta este reprezentată de posibilitatea de a alege opțional placa video NVIDIA MX150 care este destul de bună pentru gaming ocazional. Vânzările încep pe 18 februarie în SUA și așteptăm ulterior și debutul din țara noastră.