Noua boxă Amazon Echo vine cu acustică Dolby și sunet surround la 360 grade; Debuteză și noul Echo Dot

1
1035
Amazon Echo

În cadrul unui eveniment desfășurat ieri în Seattle, cei de la Amazon au prezentat publicului noua colecție de gadget-uri cu Alexa la bord. Avem printre acestea noua boxă Amazon Echo ce vine cu upgrade-uri interesante pe partea de acustică, dar și modelul Echo Dot ce beneficiază de o extra funcționalitate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Începem cu noul Echo Dot, o boxă micuță care acum dispune de un afișaj LED pe care va oferi detalii despre temperatură, alarme și ora exactă. Alarmele pot fi amânate cu un singur gest “tap” realizat pe corpul acoperit în material de tip țesătură. Are și un senzor special ce ajustează luminozitatea display-ului LED în funcție de oră (zi sau noapte).

Amazon Echo Dot

Prin această boxă puteți da comenzi vocale lui Alexa pentru a reda muzica favorita, primi răspunsuri la întrebări, seta alarme, verifica vremea și controla device-urile smart home compatibile. Există suport pentru streaming Amazon Music, Apple Music, Spotify și vă puteți bucura de sunet stereo dacă veți conecta două boxe Echo Dot. Prețul este de 59.99 dolari.

Amazon Echo

Trecem mai departe la Amazon Echo (generația a-3-a), boxă ce împrumută design-ul și dotările audio de pe Echo Plus (2nd Gen). La interior această boxă dispune de un woofer de 3 inch, de drivere din neodymium și promite un nivel de bass mai puternic. Corpul rămâne acoperit de același material textil, dar avem o nouă variantă de culoare numită Twilight Blue.

Boxa promite sunet surround la 360 grade și oferă suport Dolby. Asistentul vocal Amazon Alexa este disponibil la pachet pentru a vă răspunde întrebărilor avute și a vă ajuta în controlarea device-urilor smart din casă. Prețul pentru noua boxă Echo este de 99.99 dolari și livrările încep din 16 octombrie.