Noua BMW Active Hybrid e-bike este o super bicicletă hibrid, cu autonomie de 100 km

0
2413

Bicicletele electrice sunt o nişă şi unii le-ar putea acuza chiar că sunt chiar un produs pentru hipsteri. Pe de altă parte reprezintă o idee foarte bună în oraşele noastre etern aglomerate, iar BMW are un e-bike cu adevărat atractiv, dacă mă întrebaţi pe mine. Numele noului vehicul pe 2 roţi este BMW Active Hybrid e-Bike, care arată la prima vedere ca o bicicletă standard, dar cu un corp mai robust.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Motorul său electric este surprinzător de discret şi subtil şi ar trebui să ofere o asistenţă la pedalare de până la 275%. Autonomia de 100 km sună excelent, fiind o treime cât unele maşini electrice chiar. Cei care doresc pot folosi bicicleta şi în modul analogic, fără aportul electricităţii. Astfel, vehiculul BMW va funcţiona doar pentru asistenţă, crescând puterea de pedalare oriunde între 50% şi 275%.

Astfel un ciclist va fi ajutat când urcă o pantă sau simte că oboseşte. În zona frontală se află un far, iar în spate un indicator LED. Un port microUSB şi conectivitate Bluetooth se ocupă de interfaţă. Avem şi o şa specială care se adaptează la orice şezut, având un material pe bază de gel la interior. Active Hybrid e-bike are o ramă din aluminiu şi o siluetă sportivă. Motorul electric are un output de 250 W, iar viteza maximă atinsă este de 25 km/h.

Bicicleta are un mâner special din fibră de sticlă sub şa, pentru a fi mai uşor de transportat şi mutat. O baterie de 504 Wh asigură energia bicicletei, iar coloritul este unul disponibil în exclusivitate pe acest model, în nuanţele Frozen Black şi Arctic Silver. Şi pentru că este un model special şi preţul este pe măsură, de 3400 de euro.