Nokia N97 si N86 disponibile acum in Romania!

0
1064

Desi poate parea incredibil, faimosul smartphone Nokia N97 este acum disponibil in Romania si se pare ca si cameraphone-ul cu senzor de 8 megapixeli, Nokia N86 va putea fi achizitionat pe teritoriul tarii noastre. Deocamdata, ele sunt disponibile prin intermediul celor de la Mobilissimo, iar pentru detalii va trebui sa trimiteti un mail la adresa office(a)mobilissimo.ro

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

nokia-n97-01

Nokia N97 costa 2499 RON, iar N86 costa 1799 RON, terminalele facand parte din primul lot trimis de Nokia in tara noastra. Nokia N97 incorporeaza o memorie de pana la 48 GB (32 GB interna plus 16 GB microSD), iar smartphone-ul foloseste o camera de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss si suport pentru captura video DVD.

Acelasi N97 vine cu un ecran Home customizabil folosind widgeturi, care fac usoara accesarea site-urilor de social networking si serviciilor web. Handsetul suporta Share on Ovi, conectivitate HSDPA, WLAN si incorporeaza o tastatura QWERTY usor de utilizat si un touchscreen de 3.5 inchi.

nokia-n86-2

Nokia N86 este un cameraphone dotat cu senzor de 8 megapixeli, lentila wide-angle Carl Zeiss, inregistrare video si blitz dual LED. Handsetul vine cu suport pentru geotagging, Flickr si Ovi Share, plus iesire TV, o busola digitala si Nokia Maps. Memoria sa interna este de 8 GB si se poate mari cu inca 16, prin intermediul slotului microSD.

N86 foloseste un ecran OLED rezistent la zgarieturi, integreaza servicii Ovi si include o baterie ce rezista pana la 25 de ore de playback audio, cu o singura incarcare.

Sursa