iPhone 3GS lansat oficial, intampinat cu entuziasm moderat

0
576

Vineri, 19 iunie a fost ziua cea mare pentru fanii iPhone, care au putut achizitiona in premiera noul model 3GS, lansat in marile orase din SUA si in alte cateva tari. Cateva sute de cumparatori au stat la coada in fata faimosului magazin Apple din New York, dar cozile au fost cu mult mai scurte decat cele din urma cu un an sau 2, atunci cand s-au lansat iPhone 3G si iPhone 1.0.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

lansare_iphone_3gs_1

Analistii au prezis aparitia acestor cozi cu numar scazut de persoane, in special din cauza faptului ca Apple si AT&T au oferit posibilitatea de a precomanda telefonul, in premiera. iPhone 3GS vine cu un procesor mai rapid, cantitate dubla de RAM fata de iPhone 3G, o camera de 3 megapixeli si acelasi design.

lansare_iphone_3gs_2

Aceiasi experti estimeaza ca in acest prim weekend vor fi activate nu mai putin de 500.000 de iPhone-uri 3GS si ca magazinele Wal-Mart si best Buy vor ramane fara unitati. Va reamintim ca Apple a vandut aproximativ 40 de milioane de unitati iPhone si iPod Touch in ultimii ani, iar numarul continua sa creasca, odata cu lansarea noului software si a noii versiuni de handset.

iPhone 3GS a fost pus in vanzare in SUA si in alte 7 tari ieri.

Sursa