Nokia N900, intr-o recenzie made in Romania (Video)

1
697

Faimosul smartphone cu tendinte de tablet Nokia N900 a poposit pe mana prietenilor de la Mobilissimo.ro, care i-au facut o recenzie detaliata, ce poate fi urmarita in clipul de mai jos. Acest combo dintre un smartphone, MID si un tablet este exceptional, dupa cum a aratat analiza sa detaliata.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un handset care ruleaza Maemo OS, care a primit recent si un update, ce va rezolva toate frustrarile utilizatorilor de N900. Adio bug-uri si evident a fost efectuata o imbunatatire a stabilitatii sistemului. In cazul in care nu stiati, N900 nu era capabil sa trimita MMS-uri inainte de acest update, deci el este binevenit.

In ce priveste smartphone-ul, aflam ca terminalul este fiabil, rezistent, incorporeaza 2 difuzoare stereo, 32GB memorie interna si foloseste browserul Mozilla, care suporta Flash. Nokia N900 suporta playback video DivX, foloseste GPS-ul si aplicatia grauita OVI Maps, iar dotarile sale includ o camera excelenta de 5 megapixeli cu o interfata simplista si suport pentru captura video la 800 x 480 pixeli si 25 fps.

Trebuie mentionat si ca acest model Nokia este capabil de multitasking si foloseste o interfata customizabila, bazata pe panouri, o idee foarte eficienta.

[via mobilissimo]