Tabletul Nvidia cu Android la bord, bazat pe chipsetul Tegra 2, prezentat in stadiu de prototip

0
651

Cei de la Gizmodo au avut norocul sa puna mana pe un tablet Android al celor de la Nvidia, pe care il puteti admira in imaginile de mai jos. Aceasta experienta hands-on a avut loc cel mai probabil in cadrul showului Google I/O care are loc in aceste zile in San Francisco.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul vine cu un display de 8.9 inchi, platforma Nvidia Tegra 2 (bazata pe un procesor ARM Cortex A9 dual core) si 1 GB RAM. Procesorul anterior mentionat il depaseste pe cel de pe iPad (A4) cu o generatie, deci aplicatiile vor rula foarte lin pe acest nou tablet. Terminalul Nvidia mai soseste cu 2 porturi USB, o camera frontala si mod de vizualizare widescreen.

Din pacate, testele care au implicat prototipuri de astfel de tableturi au fost bazate pe jocuri, astfel ca nu stim cum se comporta terminalele cu aplicatii mai serioase. Ecranul gadgetului Nvidia este unul capacitiv si va suporta multitouch, dar trebuie mentionat ca display-ul nu este la fel de glossy ca si cel de pe iPad. Se vor vine bine aceste tableturi, in comparatie cu cel lansat de Apple? Ce parere aveti?

[via Tablet News]