Nokia finalizează rebrandingul produselor medicale Withings, anunţă un nou cântar smart şi tensiometru

2
1258

Nokia a finalizat integrarea brandului Withings şi îşi aplică acum brandul asupra braţărilor de fitness, tensiometrelor şi cântarelor companiei. Cu această ocazie vedem şi două produse noi: un cântar smart şi un tensiometru marca Nokia. Cântarul se numeşte Nokia Body şi costă 59.95 dolari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Predecesorul său era modelul Withings Body, care a fost rebranduit între timp în “Body+”. Tot Nokia mai vinde şi Body Cardio, un alt cântar inteligent. Şi pe lista de noutăţi mai regăsim BPM+, o variantă premium de tensiometru, cu tehnologie tot preluată de la Withings şi preţ de 129.95 dolari. Dacă vă mai amintiţi, la începutul acestui an, la MWC 2017 Nokia anunţase că terminalele medicale şi de fitness Withings vor fi transferate sub brandul propriu al finlandezilor.

Alte produse asupra cărora se aplică rebrandingul sunt Go, un activity tracker şi sleep tracker, Home, monitor pentru calitatea aerului şi Thermo, un termometru inteligent. S-a umblat şi la nivel de software, astfel că aplicaţia Withings Health Mate, care adună date de la toate terminalele de mai sus are acum navigaţia îmbunătăţită şi un program special de wellness de 8 săptămâni.

Avem şi conţinuturi personalizate, o funcţie de urmărire a sarcinii şi una care se ocupă de buna funcţionare a inimii. Toate produsele medicale şi de fitness se pot cumpăra de la health.nokia.com. Unele vor ajunge şi pe Amazon şi la alţi retaileri.