Noile PC All-in-One HP Pavilion vin echipate cu procesoare Intel Core i7 Kaby Lake; iată ce prețuri au!

0
805
HP Pavilion

Producătorul american HP a anunțat astăzi lansarea unor noi PC-uri all-in-one, modele ce vin echipate cu procesoare Intel Core i7 Kaby Lake. Acestea fac parte din gama HP Pavilion și sunt disponibile atât în variante cu display tactil, dar și în versiuni cu display standard de diferite diagonale.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cell mai arătos model de pe această listă este cel de 23.8 inch care aduce un panou frontal cu margini foarte înguste în jurul ecranului Full HD. Există aici o inedită cameră web ce se ridică din spatele PC-ului și aflați că panoul este unul tactil.

HP Pavilion

Versiunea secundară a lui Pavilion AIO dispune de panouri frontale cu margini mult mai generoase, aceasta sosind cu diagonale de 23.8 și 27 inch, dar și cu rezoluții Full HD sau Quad HD. Opțional cei care doresc pot opta și pentru echiparea PC-ului cu display touchscreen.

La interior se află procesoare Intel Core i7 Kaby Lake și clienții pot alege până la 16 GB RAM, 2 TB de stocare și soluția grafică AMD Radeon 530 opțional. Avem și difuzoare stereo frontale cu tehnologie audio B&O Play, iar prețul de pornire este de 749.99 dolari pentru cea mai ieftină variantă.