Noi schiţe ale lui iPad 5 au apărut pe internet; acesta împrumută din look-ul lui iPad mini

0
519

Schiţe ale viitorului iPad au apărut pe internet. În acestea putem vedea asemănarea dintre iPad 5 şi iPad mini. Viitoarea tabletă va avea un corp mai subţire şi mai compact decât iPad 4. Conform acestor imagini, noul iPad va avea 232 mm lungime, 178.5 mm lăţime şi o grosime de 7.9 mm. S-ar putea ca forma finală să difere însă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iPad-5-vs-iPad-4-vs-iPad-Mini-580x225

Noul device pare a fi mai subţire decât iPad 4 dar şi puţin mai subţire decât iPad mini. Din imagini putem vedea cum corpul împrumută din forma tabletei de 7.9 inch, având margini şi colţuri identice cu aceasta. Nu se ştie dacă dimensiunile pe care le putem vedea în imagini sunt ale produsului final sau doar ale carcasei, fără ecranul care ar putea adăuga câţiva mm în plus. Sursa imaginilor este una destul de sigură.

iPad-5-Schema-391x500

Nu se ştiu încă noi detalii despre tabletă. Dacă imaginile se dovedesc a fi adevărate, ne putem aştepta la un viitor iPad cu un design apropiat de iPad mini, însă cu un ecran mai mare. A 5-a generaţiei a tabletei va fi lansată cel mai probabil în septembrie-octombrie, poate alături de noi device-uri Apple. Voi aţi cumpăra o astfel de tabletă? V-aţi plictisit de simplitatea celor de la Apple? Aşteptaţi o schimbare?

Sursă: SlashGear