iPhone low-cost surprins în noi imagini

0
1027

Despre faptul că Apple ar urma să lanseze o variantă iPhone mai ieftină am auzit deja. Au apărut însă pe internet două imagini noi cu acest device. În imagini putem observa carcasa verde, ceea ce confirmă zvonurile anterioare cu privire la multitudinea de culori în care va veni acest smartphone. Carcasa pare făcută din policarbonat, designul este unul minimalist, ca toate device-urile Apple.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iPhone low-cost surprins în noi imagini

Pe carcasă mai putem vedea camera şi bliţul cu led, iar între acestea este un microfon. Logoul cu mărul este şi el prezent iar în partea inferioară scrie “iPhone”. Sursa imaginilor este un blogger din China, cunoscut pentru relaţiile sale cu muncitorii din fabricile chineze, care spune că fotografiile au fost făcute la o fabrică Foxconn. Nu putem să ne pronunţăm în legătură cu autenticitatea imaginilor, însă ele confirmă în mare parte ceea ce ştiam deja.

Din specificaţiile vehiculate până acum, noul iPhone va avea un hardware puţin mai slab decât modelul 4S, o carcasă din policarbonat, care va veni în diverse culori şi va avea un preţ între 200 şi 400 de dolari, nu tocmai low-cost. Este posibil ca telefonul să fie lansat în cursul acestui an, odată cu un nou model de iPad. Aşteptăm viitoare leak-uri, poate chiar o confirmare oficială venită mai repede decât ne gândim.