Noi scăpări în cazul Motorola X : cameră de 10.5 MP, cu aspect 16:9

0
481

Despre Motorola Moto X aflam mai devreme că va avea probabil lansarea pe 1 august, ştire însoţită şi de o nouă imagine cu telefonul. Așteptăm ca acesta să nu fie un device puternic cu procesor cu zeci de core-uri şi mulţi giga de ram, ci va fi un terminal dual-core, cu 2 GB de ram, un display 720p, Motorola si Google axându-se mai mult pe software și pe funcțiile deosebite ale device-ului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Motorola-XT1056-X-phone-Sprint(1)

Datorită blogului techkiddy, descoperim o nouă imagine făcută cu Motorola Moto X ( XT1058 ). Rezoluția imaginii este de 4320*2432, într-un format 16:9, iar din aceasta deducem că telefonul va avea o cameră de 10,5 MP. Imaginea pare a fi făcută la apusul soarelui, iar calitatea nu este foarte mare, poza fiind puțin neclară.

XT1058 camera

Noul device se presupune a veni propulsat de un chipset dual-core, de proveniență Qualcomm, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, un display de 4.7 inch cu rezoluție HD și o cameră de 10 MP. Se zvonește că terminalul va uimi prin diverse funcții noi, nu prin hardware, cum ar fi : o zonă touch pe spate, o carcasă foarte rezistentă și o uriașă baterie, de peste 3000 mAh.

Xt1058

Motorola nu a mai lansat de ceva timp un smartphone care să uimească. Au mai fost ceva telefoane din seria Razr, dar nimic ,,wow”. Acum este șansa ideala pentru a se reafirma în segmentul de smartphone, iar dacă noul X Phone va fi un terminal stabil, cu un hardware decent și un software excelent, oferit la un preț corect, acesta poate fi un adevărat hit în lumea în care toți mizează pe performanță.