Noi informatii despre Mini PC-ul Shuttle

0
781

Shuttle Inc. are o lista destul de impresionanta de produse care urmeaza a fi lansate, computere personale, sisteme home media si tot soiul de alte terminale. Printre acestea se numara si un mini PC branduit Shuttle care va fi foarte util pentru cei care lucreaza la un birou inghesuit si au nevoie de putere de calcul si un terminal “infometat” dupa energie electrica.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe lista de produse a celor de la Shuttle se afla si un mini PC cu un touchscreen de 7 inchi incorporat, bazat pe Shuttle Barebone D10. Acesta din urma foloseste tehnologia wireless Z-Wave, care ii permite sa controleze numeroase produse electrocasnice.

In plus, Shuttle ofera acum si un sistem de supraveghere, care utilizeaza 16 camere si poate fi accesat de pe ecranul lui D10. Exista si un model Shuttle Barebone X27, dotat cu procesor Intel Atom si ideal pentru Internet, emailuri si procesare de text.

Gamerii vor fi poate tentati de Shuttle XPC, care soseste cu procesor multi-core, cea mai noua placa grafica si porturi mini PC, care suporta Blu-ray. Ultimul pe lista produselor Shuttle este SG45H7, perfect pentru playbackul fisierelor audio si video si disponibil la pretul de 189 de dolari.

Sursa