Noi fotografii cu Tesla Model 3 par să indice o autonomie de peste 480 km; Iată cum arată interiorul automobilului

1
2299

Dacă sunteţi pasionaţi de orice are legătură cu Tesla, vă va încânta faptul că au apărut noi fotografii cu mult aşteptatul Tesla Model 3. Automobilul se află în producţie şi ar trebui să ajungă pe piaţă cândva în următorul an. Fotografiile cu acest vehicul au fost realizate la o staţie de încărcare Supercharger şi prezintă detalii de design.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Spre exemplu vedem cum arată interiorul şi mai aflăm câte ceva şi despre autonomia noului venit. Ca un aspect interesant, inginerul Tesla care testa maşina nu s-a supărat că au fost realizate fotografii. Model 3 pare să aibă kitul complet pentru Autopilot şi hardware nou la bord. Printre fotografiile incluse aici se văd şi senzorii şi camerele asociate sistemului de şofat autonom.

Ceea ce vedem pare similar cu sistemele autonome de pe Model S sau Model X. Noutatea o reprezintă un senzor pentru ploaie, adăugat în stânga sus. E drept ca şi Model S şi Model X aveau aşa ceva în primă fază, dar hardware-ul Autopilot de generaţie a doua renunţase la el. Avem ocazia să aruncăm o privire şi asupra scaunului şoferului, una dintre puţinele fotografii cu acea zonă de altfel, de pe tot webul.

A se remarca bordul gros şi înţesat de tehnologie şi sincer să fiu portierele mi se pare că arată cam… ieftin la interior. Volanul are un design simplu, iar consola centrală aduce cu ce am văzut la alte modele Tesla. Pe ecran e menţionat faptul că vehiculul e la un nivel de încărcare ce îi asigură cam 150 de km de autonomie, iar încărcarea se făcea la un nivel de 270 km de rulare pe oră.

Cei cu atenţie la detalii vor observa că acest model are o autonomie totală de peste 480 km, ceea ce pare să indice prezenţa unei baterii de 75 kWh la bord. La exterior descoperim un saşiu de culoare gri/alb, cu jante aerodinamice şi vedem şi o cameră montată lateral. Vă reamintesc că Tesla Model 3 costă 35.000 de dolari şi primele livrări ar trebui să aibă loc la finalul acestui an.