Nintendo Switch Pro ar putea debuta pe final de an; Consolă cu suport 4K și alte îmbunătățiri

0
1268
Nintendo Switch Pro

Nintendo Switch Pro este numele unei noi console care ar putea debuta în acest an ca rival pentru PlayStation 5 și Xbox Series S. Astăzi aflăm extra detalii despre aceasta și o posibilă perioadă de debut. Înainte însă, trebuie spus că varianta Pro de față a mai apărut anterior în leak-uri pe parcursul anului trecut.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Revenind la nouăți, descoperim că Nintendo Switch Pro ar putea debuta pe final de 2021, oferind suport 4K. Nu știm când exact ar putea veni lansarea, dar probabil vorbim despre sezonul de cumpărături de iarnă. Atunci lumea este în căutarea de cadouri și sunt cheltuite sume uriașe la nivel global.

O nouă consolă Nintendo ar face cu siguranță senzație printre gamerii care vor gaming la calitate 4K. De asemenea, vom primi și tehnologia Nvidia DLSS la bord. Aceasta este capabilă să dea upscalling imaginilor fără pierderi la nivel de frame rate. Probabil crește și diagonala unității portabile și totodată și rezoluția la FHD.

Știți deja că avem două modele Switch, unul dintre acestea fiind cel standard lansat în martie 2017. Al doilea se numește Switch Lite și sosea în septembrie 2019, drept o consolă portabilă și fără funcția de atașare în dock la TV. Aceasta din urmă a fost vândută până acum în 13.53 milioane de unități, iar varianta de bază în 79.87 milioane de unități.

Recent Nintendo a lansat și o variantă Mario Red & Blue pentru Switch, aceasta fiind disponibilă local la prețul de 1.699 lei. Modelul Lite costă 989 lei, iar cel clasic 1.399 lei.