Nintendo Switch 2 Mini există şi avem randări ale sale de la o sursă reputată

1
1002

La începutul acestei luni apăreau pe web randări cu un aşa numit Nintendo Switch 2 Mini, urmând o listare de husă pentru această consolă. Totul părea doar un concept sau un vis umed de gamer, dar acum respectatul zvonac Roland Quandt a confirmat existenţa terminalului, publicând şi câteva imagini noi cu acesta.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul device este în mod clar mai mic decât Nintendo Switch şi renunţă la conceptul de Joy Con, având secţiunile cu butoanele şi stickurile analogice fixate şi nu detaşabile. Seamănă mai mult cu un PlayStation Portable/Vita decât cu un Nintendo Switch la prima vedere. Roland Quandt este o sursă de mare încredere, el publicând exclusivităţi legate de Huawei P30 Pro înainte de lansare care s-au adeverit 100%.

Vedem tot de la el acum şi o husă pentru Nintendo Switch 2 Mini. Pe lângă un Nintendo Switch 2 Mini aşteptăm şi un Mini 2 în mărime mai mare şi cu dotări upgradate faţă de best sellerul Nintendo. Nu excludem un procesor NVIDIA Tegra nou, mai mult RAM şi un ecran Full HD în loc de HD. Dacă mă întrebaţi pe mine ar trebui îngustate mult muchiile ecranului şi să se aducă noi funcţionalităţi augmented reality pe device şi o cameră capabilă în spate, sau măcar una ca accesoriu.

Apropo de accesorii, nu ar strica şi variante noi de Joy Cons. Iar revenind la Mini cred că preţul sau ar trebui să fie sub 1000 de lei pentru a atrage mai mult publicul.

Sursa foto 3