Nikon D300s surprins in imagini, inainte de lansarea din data de 30 iulie

0
555

Nikon D300s evita cu greu aparitiile de pe web, mai ales acum cu o zi inainte ca el sa fie anuntat oficial. DSLR-ul si-a facut recent aparitia in mainile presedintelui unui distribuitor de produse Nikon, prezent la un eveniment din Filipine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

d300-s-up-close-shot-rm-eng

Prim-planul asupra camerei ne permite sa observam ca aparatul vine cu acelasi corp ca al modelului D300, dar cu orificii care sugereaza prezenta unui microfon (input) sub logo, desi acolo ar fi trebuit sa se afle slotul pentru carduri SD, dupa cum aflam din precedente “scapari” de acest gen.

In ce priveste data de 30 iulie, ea a fost anuntata de catre cei de la Nikon Rumours, care au o reputatie destul de buna cand vine vorba de confirmarea zvonurilor. Exista chiar sansa ca D300s sa fie lansat astazi in Marea Britanie, sau maine in Suedia, sau in cel mai rau caz in data de 4 august, in aceeasi tara nordica.

In vreme ce evenimentul britanic va fi probabil ocazia pentru ca si modelul D3000 sa devina oficial, cel din Stockholm va include si cateva noi modele compacte.

Sursa