O serie de noi camere foto Nikon Coolpix au fost anuntate astazi oficial, printre care si modelele P6000 si S60, disponibile in imaginea urmatoare:

Publicitate

Coolpix P600 soseste la pretul de 500 de dolari si ofera pentru aceasta suma un senzor de 13.5 megapixeli, zoom optic de 4x, un display touchscreen de 2.7 inchi, GPS incorporat (pentru geotagging foto), mod manual full si suport pentru captura RAW. Daca sunteti depasiti de situatie, va recomandam sa aruncati o privire asupra aparatului foto Coolpix S60, disponibil in curand la pretul de 350 de dolari.

S60 soseste cu un touchscreen de 3.5 inchi, cu o ratie de 16:9, un senzor de 10 megapixeli, zoom optic de 5x si output HDMI. Urmatorul pe lista anunturilor de azi este S710, care beneficiaza de un senzor de 14 megapixeli, display LCD de 3 inchi si zoom optic de 3.6x. Inca un model cu senzor de 10 megapixeli este si S560, care va costa 250 de dolari.

Nu putem uita de camerele foto S610/S610c, sosind la pretul de 280 de dolari si cu suport WiFi, in cazul celui de-al doilea model. Majoritatea, daca nu chiar toate aceste produse vor fi disponibile in magazine din septembrie.

Sursa

 • Paco Fernandez

  Buna tuturor!

  Imediat după terminarea http://www.whereisthepicture.com meu proiect nou

  Puteţi încărca o imagine şi să vă arate whereisthepicture.com unde a fotografie şi vă oferă opţiunea de a trimite fotografia cu Geolocation sale prietenilor tăi prin e-mail.

  Promit să adăugăm noi caracteristici în săptămâna viitoare.

  Sper că vă place!

  Ceea ce priveşte,
  Paco