Netflix anunţă filmele şi serialele noi pentru aprilie 2019: Goodfellas, Pokemon, Kevin Hart cu standup nou

0
1229

Netflix se pregăteşte pentru o lună a primăverii, Paştelui şi glumelor, cu noul lineup de seriale şi filme proaspăt anunţat pe aprilie 2019. Avem filme clasice cu mafioţi, seriale de animaţie, standup cu Kevin Hart şi alte bunătăţi. Le aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Totul începe pe 2 aprilie, atunci când Kevin Hart îşi lansează noul stand up special “Irresponsible”, filmat pe o arenă uriaşă. Artistul plin de energie se dezlănţuie, cu poveşti legate de familia sa, căsnicie şi copiii săi. Fantasticul documentar despre Terra vine pe 5 aprilie, sub numele de “Our Planet”. Avem şi filme clasice în lineup-ul cel nou, cu accent pe cele istorice, se pare.

Îl vedem pe Brad Pitt în “Troy”, alături de Eric Bana, Orlando Bloom şi un cast all star. Russell Crowe e legendarul “Gladiator”, disponibil pe Netflix de pe 2 aprilie. Probabil cel mai bun generic de film din istorie şi cel mai trist… Hans Zimmer FTW!

Pokemon The Series, sezonul 2 vine pe Netflix pe 1 aprilie. Pe 8 aprilie putem vedea clasicul cu mafioţi “Goodfellas”, cu De Niro strălucind alături de Joe Pesci şi Ray Liotta în cele mai paranoice secvenţe din cariera sa. Christian Bale e foarte intens în “The Prestige’ de pe 15 aprilie, iar super eroii trăzniţi au un film pe măsură în “Kick-Ass 2” pe 15 aprilie.

Adolescenţii şi cei pasionaţi de magie vor aştepta cu nerăbdare serialul “Chilling Adventures of Sabrina”, sezonul 2. Actriţa principală este super carismatică şi a evoluat enorm de la rolul fiicei lui Don Draper în “Mad Men”. Alte 3 filme originale Netflix sunt “The Silence”, “The Perfect Date” şi “Someone Great”, care vin între 10 şi 19 aprilie. Vă urez un Netflix and chill plăcut!