Nest Mini este noua boxă smart de la Google; Vine cu acustică îmbunătățită și se poate monta pe perete

2
2496
Nest Mini

Printre anunțurile de noi telefoane și laptop-uri, Google a prezentat și Nest Mini. Este vorba despre o nouă boxă inteligentă cu Google Assistant ce sosește drept succesor pentru varianta Home Mini din 2017. Design-ul este aproape identic, dar avem câteva lucruri extra la pachet.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflați că ni se promite o acustică îmbunătățită, un bass de 2 ori mai puternic și sunet mai bogat și mai natural decât înainte. Avem și un senzor de proximitate care atunci când ne detectează prezența în jurul boxei, va ilumina butoanele de volum de pe corpul speaker-ului.

Nest Mini

Primim un cip machine learning la bord, iar o altă noutate este reprezentată de către suportul ce permite montarea boxei pe perete. De asemenea, trebuie să știți că Google Nest Mini aduce și un buton capacitiv play/pauză în mijlocul zonei superioare, buton ce poate fi atins pentru oprirea sau redarea playback-ului audio.

Nest Mini

Cei care au în plan să achiziționeze mai multe astfel de boxe Nest Mini trebuie să știe faptul că le pot conecta pentru a crea un soi de sistem audio pentru întreaga casă. Google Assistant este desigur prezent la bord și grație cip-ului de machine learning amintit mai sus, va livra informațiile căutate mai rapid și învăța din comportamentul utilizatorului.

Noua boxă inteligentă de la Google este disponibilă pe negru, roșu, gri și albastru – având acea textură de tip material/țesătură plăcută la atingere. Prețul este de 49 euro și potrivit detaliilor dezvăluite, boxa nu va ajunge oficial pe piața de la noi. O vom găsi totuși la retaileri în perioada imediat următoare.