Navitel şi MGT lansează în România cele mai noi soluţii de navigaţie: sisteme DVR, produse software şi camere auto

0
1588

MGT Educaţional şi Navitel au anunţat în această săptămână un parteneriat, prin care sunt aduse în România soluţii de navigaţie şi nu numai. Navitel a prezentat noua sa ofertă de produse pentru piaţa autohtonă, dar şi planurile pentru regiunea noastră. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lista de produse a companiei e bogată, incluzând sisteme de navigaţie, fie că e vorba de software sau hardware. Produse standalone precum aparate DVR, tablete şi un produs 2 în 1 care combină DVR-ul cu sistemul de navigaţie au văzut de asemenea lumina zilei. Cei interesaţi de dispozitive de navigare offline trebuie să afle că a debutat vârful de gamă Navitel E700, care vine cu ecran tactil de 7 inci şi procesor Cortex A7 la 800 MHz.

Sistemul de operare este Windows CE, iar aparatul are şi stocare de 32 GB via slot SD şi multe hărţi disponibile. Aceste hărţi sunt actualizate gratuit, cu frecvenţa de cel puţin 4 ori pe an. Peste 5 milioane de puncte de interes sunt incluse, de la restaurante şi farmacii, la bănci şi benzinării.

A debutat şi Navitel MR250, un DVR discret în formă de oglindă retrovizoare. Este numit de producător o oglindă retrovizoare de tip “smart” şi care vine cu capacităţi de înregistrare video şi cu ecran de 5 inci. Integrează două camere, una frontală cu unghi de vizualizare de 160 de grade şi una retrovizoare care acoperă până la 85 de grade. Filmează în Full HD la 30 FPS şi foloseşte formatul de compresie MOV.

Navitel R600 este un alt DVR mai discret şi mai compact, cu senzor Sony Exmor R şi sticlă optică de calitate, plus unghi panoramic de 170 de grade. Filmează Full HD şi poate primi carduri microSD de până la 256 GB.

Navitel RE900 vine cu functionaltiate DVR şi un design stil cameră foto/video. Este bine dotat la capitolul conectivitate, cu 3G, FM, WiFi şi Bluetooth 4.0. Rulează Android 4.4.2 KitKat şi are un ecran tactil de 5 inch, procesor quad core de 1.3 GHz şi memorie internă de 16 GB. Vine şi cu posibilitatea de extindere a spaţiului de stocare cu până la 64 GB via card.

Navitel T700 3G întregeşte lista, o tabletă cu propriul sistem de navigaţie. Are un ecran IPS de 7 inci, modul 3G dual SIM, WiFi şi Bluetooth. Oferă alerte Speedcam, hărţi pentru 47 de ţări (preîncărcate), cu tot cu infrastructură şi informaţii relevante. Produsele Navitel sunt disponibile în România prin partenerii MGT Educaţional.