NASA dezminte zvonurile despre descoperirea formelor de viata pe Marte

0
669

Oficialii NASA avertizeaza publicul sa nu ia in considerare zvonurile si teoriile conspiratiei care afirma ca ar fi fost descoperite forme de viata pe Marte. Si asta pe masura ce Phoenix Mars Lander continua sa adune specimene de pe Planeta Rosie…

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sonda Phoenix analizeaza in continuare mostre de sol de pe Planeta Rosie, iar cercetatorii cauta mai degraba dovezi ale vietii care a existat pe Marte, decat cele improbabile ale unor forme de viata actuale. Pana acum au fost descoperite indicii, cum ar fi apa, gheata sau nutrienti, care ar fi putut oferi conditii de viata pentru unele plante, chiar si pe Planeta Rosie.

Toata tevatura in legatura cu viata de pe Marte a fost starnita de catre publicatiile americane care afirma ca NASA a informat Casa Alba despre descoperirile de pe Marte, in secret. Chiar daca NASA a organizat o conferinta de presa pentru a dezminti speculatiile, misiunea de pe Marte a fost prelungita cu 90 de zile in urma unor descoperiri interesante, dupa cum va informam intr-un articol anterior.

Pana acum Phoenix a descoperit prezenta apei in solul de pe Marte, iar recent si a percloratului, dar analizele continua si vom avea rezultate concludente pana la finalul lunii.

Sursa