Mozilla Firefox primeşte suport pentru funcţionalitate Picture in Picture

0
602

Mozilla trece la nivelul următor, activând suport pentru funcţionalitatea Picture in Picture în browserul Firefox, versiunea Nightly de pe Windows. Funcţia se poate testa chiar acum şi compară cu Picture in Picture-ul de pe Chrome.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Toată lumea ştie deja ce este Picture in Picture, funcţie inaugurată pe televizoare şi ajunsă şi pe telefoanele mobile. Îţi permite să continui vizionarea unui clip video, aplicat peste o altă fereastră, în care desfăşori o altă activitate. Fereastra de playback video poate fi redimensionată şi poziţionată oriunde pe ecran şi e utilă pentru multitaskeri.

Puteţi testa funcţia în YouTube, care suporta Picture in Picture în Firefox Nightly. Fereastra micşorată se va găsi în partea dreaptă jos a ecranului şi poate fi amplasată oriunde pe afişaj. Există şi un buton un-PiP pentru a reveni la varianta originală. Săptămâna trecută Mozilla a lansat şi o versiune Firefox beta pentru laptopurile Windows 10 cu procesoare ARM şi pregăteşte o funcţie de ping tracking pentru hyperlink activată din start.

La început de lună browserul a primit protecţie contra minatului de criptomonede şi pentru amprente.