Motorola Krave ZN4 intr-o recenzie “proaspata”

0
1068

Cei de la Dvice au reusit sa puna mana pe un telefon Motorola Krave ZN4, pentru a-i face o analiza completa, expertii decretand deja ca au de-a face cu cel mai prost browser mobil pe care l-au folosit vreodata. Vorbim despre un telefon Motorola cu clapeta si touchscreen, disponibil de ieri prin Verizon la pretul de 150 de dolari (abonament pe 2 ani si reduceri incluse).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Atuul principal al lui Krave este clapeta glisanta frontala cu suport touch, care va avea rolul unui soi de touchscreen secundar. Cu alte cuvinte, atingeti stratul transparent de plastic care acopera ecranul si LCD-ul handsetului va reactiona ca si cum el ar fi fost atins.

Exista evident limitari ale optiunilor pe care le puteti “atinge” atunci cand clapeta este inchisa, acesta fiind primul defect al telefonului. Al doilea defect, si unul major este greutatea cu care veti tasta pe keypadul QWERTY virtual, afisat pe ecranul ultra-lung cu diagonala de 2.8 inchi. Continuand cu dezamagirile, aflam ca nu putem atinge cu degetul linkurile afisate in browserul full HTML al telefonului, pentru a naviga catre respectivele adrese.

In schimb, va trebui sa folositi un cursor in forma de inel operat prin atingere, ceea ce scoate din calcul navigarea web, ce va deveni un chin in doar cateva secunde de la testarea sa. Motivul pentru care veti cumpara acest telefon? Sunteti un adolescent fan Motorola, pentru care doar lookul telefonului conteaza…

Sursa