Noul MacBook Pro anuntat oficial! Soseste cu 2 procesoare grafice NVIDIA si touchpad de sticla

0
529

Apple si-a prezentat oficial noul star al seriei MacBook, modelul Pro, impreuna cu o noua varianta de baza a lui MacBook. Noul Pro soseste cu un display LED, chipset NVIDIA cu GPU integrat si un conector grafic mini-display, care permite utilizarea unui ecran de 30 de inchi la rezolutie de 2560 x 1600 pixeli.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

MacBook Pro dispune si de un procesor grafic performant (9600GT), iar utilizatorul poate opta pentru un GeForce 9400 integrat pentru a economisi energie electrica (viata bateriei ajunge astfel la 5 ore) sau 9600GT pentru mai multa performanta (4 ore de baterie). Daca software-ul o va permite, ambele GPU-uri vor putea opera simultan, prin intermediul unui update viitor.

Laptopul Pro este disponibil incepand de astazi la pretul de 2000 de dolari. Metoda de construire a acestui notebook este unica, pornindu-se de la o “caramida” metalica, ce va fi slefuita pana ce se ajunge la modelul dorit. In plus, noul Pro este mai rezistent si are o structura interna mai rigida, derivata din designul lui MacBook Air.

Chipsetul NVIDIA cu care soseste produsul celor de la Apple are 16 miezuri si este de 5 ori mai rapid decat rivalul sau de la Intel. Trecand la o alta functie impresionanta, trackpadul de sticla al noului laptop dispune acum de un spatiu cu 39% mai mare si taste programabile prin software, plus suport pentru gesturi ce implica utilizarea a 4 degete.

Printre specificatiile noului MacBook Pro se afla si 2 porturi USB, Gigabyte Ethernet, Magsafe si Audio I/O (digital si analog).

Sursa