T-Mobile G1 a sosit! Telefonul Android scos din cutie (Video)

0
586

Cu emotie si nerabdare, un fan al lui Google Android, de pe site-ul Phandroid ne onoreaza cu prima experienta video de unboxing a noului T-Mobile G1. Desi telefonul ar trebui sa soseasca in data de 22 octombrie, cativa norocosi l-au primit deja si astfel il putem admira in clipuri cum este cel de mai jos:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=HFTXoalxbVw]

Realizatorul clipului trece peste etapa in care admira cutia lui G1, deschizand-o rapid si prezentandu-ne manualul si continutul cutiei. Pe langa mult-asteptatul telefon, descoperim si un mic manual cu “Tips and Tricks”, o husa pentru handset, incarcator, cablu USB si un headset stereo. Admiram mecanismul glisant in actiune si aflam o teorie destul de interesanta, dar previzibila, conform careia navigarea pe web este destul de dificila, cand trebuie sa folosim un touchscreen, atat pentru a vizualiza pagina web, cat si pentru a tasta adresa pe un keypad virtual.

Nu va ingrijorati, caci G1 dispune de o tastatura QWERTY fizica plasata sub ecran si dezvaluita cu ajutorul unui mecanism glisant. Prima bootare a telefonului dureaza destul de mult si aflam ca va fi nevoie de un cont Google pentru a beneficia de toate serviciile acestui telefon. Dupa ce veti intra in meniul principal prin intermediul unui proces de Sign In, toate aplicatiile dumneavoastra vor fi sincronizate, intre PC si telefonul mobil.

Sursa