Moto Z2 Play anunţat oficial: telefon modular cu procesor Snadpdragon 626 şi cu modul de gaming

0
1088

Motorola Moto Z2 Play a avut parte de multe scăpări şi de certificări oficiale în ultima lună, finalizate printr-o lansare pe 1 iunie. Terminalul este acum oficial şi este un smartphone modular, cu talie subţire şi dotări midrange atractive. Hai să vedem ce ne rezervă noul venit.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Înainte de toate trebuie spus că predecesorul său, Moto Z Play avea o baterie fantastică, de 3500 mAh, cu mult peste ce se oferea în zona midrange anul trecut. Şi nu doar prin prisma capacităţii, ci prin durata de utilizare. Noul venit are o talie de 6 mm şi greutate de doar 145 de grame, adoptând un corp metalic unibody, cu pini pentru ataşarea modulelor în spate.

Bateria este o unitate de 3000 mAh şi ni se promite o încărcare de la zero la 50% în doar 30 de minute, folosind încărcătorul cu suport TurboPower. În privinţa dotărilor, aflaţi că acest telefon aduce un ecran Super AMOLED de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD şi dispune de un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 626, tactat la 2.2 GHz. Primim şi 3 GB RAM şi 32 GB stocare, sau 4 GB RAM + 64 GB stocare într-o versiune superioară.

Există şi un slot microSD inclus aici, plus jack audio de 3.5 mm şi port USB Type-C. La capitolul camere, selfie-urile se realizează cu un senzor de 5 MP, iar captura foto standard cu un senzor de 12 MP. Acesta vine cu telemetru laser, blitz dual tone, sistem PDAF şi deschidere F/1.7. În faţă se află un scanner de amprente similar ca design cu cel de pe Moto G5.

Telefonul rezistă la contactul cu apă şi urmează să coste 500 de dolari. Evident au debutat şi noi ataşamente modulare pentru acest smartphone. Se remarcă Moto Power Pack, baterie extra de 2200 mAh la preţ de 50 de dolari. Îl avem şi pe Turbo Power Pack Moto Mod cu baterie de 3490 mAh şi preţ de 80 de dolari. Apoi există Wireless Charging Style Shell, care la suma de 40 de dolari oferă încărcare fără fir.

A debutat şi JBL SoundBoost 2 Moto Mod, la preţ de 80 de dolari şi un joystick-husă, cunoscut că Moto GamePad. Include butoane de acţiune, D Pad şi două thumbstickuri, plus baterie de 1000 mAh. Costă 80 de dolari.