Mio anunță lansarea a două camere video auto pentru spatele vehiculului; acestea sunt Mio MiVue A20 și A20+

0
1015
Mio MiVue A20

Sunt numeroase gadget-uri auto disponibile pe piață și unele foarte utile și totodată populare sunt camerele video pentru filmarea traficului. Fix astfel de produse sunt anunțate astăzi de către Mio, fiind vorba despre modelele Mio MiVue A20 și MiVue A20+.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Accesoriile se vor conecta la camera de bord principală, urmând a filma simultan cu aceasta la rezoluție Full HD și 30fps fiecare moment din timpul deplasării cu mașina. Cu scopul de a optimiza memoria ocupată, fișierele obținute vor utiliza standardul de compresie H.264 ce reduce extrem dimensiunea fișierelor fără a compromite calitatea imaginii.

Mio MiVue A20

Se pot surprinde astfel eventualele incidente din spatele mașinii și aflați că acestea sosesc cu senzor CMOS de 1/2,7 inch și cu diafragmă f/2.0 pentru filmare de calitate și în condiții de luminozitate scăzută. Se oferă și lentile wide de 140 grade pentur captura fără unghiuri moarte și sistemul de prindere este unul pe bază de suport adezic care poate rămâne fixat pe luneta mașinii.

Mio MiVue A20

Mai suntem informați că cele două camere au dotări similare, însă în funcție de modelul camerei de bord principale, șoferii pot opta pentru A20 care este compatibilă cu MiVue 698 Dual și dispozitivele din seriile 78X și 79X, sau pentru A20+ destinată celor care au soluțiile de navigație din seria MiVue Drive 50/55/60/65/65 Truck.

În România modelul A20 costă 429 lei la F64.ro!