Lamborghini Alpha-One, un nou smartphone din segmentul de lux debutează oficial; costă 2.500 dolari!

0
904

În vreme ce ne pregătim de lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 din această seară, iată că sosesc și alte produse inedite precum Lamborghini Alpha-One. Este vorba despre un terminal de lux ce costă cam cât 2 unități Note 8 și care la prima vedere pare a aduce dotări demne de anul 2016. Materialele din care este confecționat reprezintă totuși punctul de atracție aici, elemente ce urcă serios prețul produsului finit.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Telefonul costă 2.500 dolari și va fi comercializat începând din această săptâmână în Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite, regiuni unde se pare că există cerere pentru asemenea produse. Printre materialele folosite la construcția carcasei avem piele italiană lucrată de mână și un așa numit “aliaj liquid metal” care aparent este mai rezistent decât titaniul și care rezistă la coroziune.

Lamborghini Alpha-One

Se oferă suport dual-SIM aici, un display Quad HD de 5.5 inch și procesorul Qualcomm Snapdragon 820. Avem și 4 GB de RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și la interior o baterie de 3250 mAh. Lamborghini Alpha-O aduce și o cameră foto principală de 20 megapixeli cu stabilizare optică și digitală, difuzoare stereo cu tehnologie Dolby și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică.

Îl puteți admira în clipul de mai sus și cu siguranță este vorba despre un smartphone lansat în ediție limitată pe care nu mulți vor pune mână.