Microsoft Windows 365 este modalitatea prin care poți închiria un PC cu Windows 11 virtual; Aflăm cât va costa serviciul

0
1013
Microsoft Windows 365
Microsoft Windows 365 este modalitatea prin care poți închiria un PC cu Windows 11 virtual; Aflăm cât va costa serviciul

Microsoft a anunțat recent serviciul Windows 365 prin care oferă posibilitatea utilizatorilor de a accesa un PC prin cloud. Acesta poate fi accesat de pe telefon, tabletă sau PC, fiind necesară doar o conexiune stabilă la internet. Astăzi aflăm cât va costa serviciul Microsoft Windows 365 și ce specificații primim pentru prețul unui abonament.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Serviciul sosește într-o perioadă în care tot mai multe business-uri se mută în mediul online. La momentul în care Microsoft anunța Windows 365 nu aveam detalii despre preț sau configurații. Astăzi, compania a dezvăluit una dintre opțiunile disponibile spre închiriere. Prețul pe care un utilizator trebuie să îl plătească este de 31 de dolari pe lună. Pentru această sumă vom primi un PC cu două CPU-uri, 4GB de memorie RAM și 128GB de stocare.

Totuși, nu este singura și nici cea mai ieftină opțiune. Microsoft va oferi și un PC cu un singur CPU, 2 GB de RAM și 64 GB de stocare. Evident, prețul pentru acesta va fi mai mic, însă este momentan necunoscut. Serviciul Microsoft Windows 365 va fi disponibil pentru afaceri cu maxim 300 de angajați. De asemenea, compania a confirmat deja că va oferi 12 planuri, având prețuri și specificații diferite.

Potrivit Microsoft vor exista configurații cu până la 8 CPU-uri și de la 1 GB la 32 GB de RAM. Va exista și posibilitatea de a minimiza puterea de procesare, deci vor exista o mulțime de opțiuni. Serviciul Windows 365 va fi disponibil începând din data de 2 august pentru companii. Vom afla atunci și toate detaliile despre planurile disponibile, dar și despre prețurile practicate de companie.