Microsoft Surface Pro 6 scapă într-un unboxing video şi o serie de fotografii hands on

0
1028

Pe 2 octombrie Microsoft are programat un eveniment axat pe produsele Surface şi aşteptăm acolo un nou Surface Laptop sau un Surface Studio. Surface Pro va primi de asemenea o actualizare, iar Microsoft Surface Pro 6 a scăpat deja pe web într-un unboxing din Vietnam, plus o serie de fotografii hands on. Avem detalii mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul are colţurile ceva mai rotunjite şi vine cu un ecran de 12.3 inch cu rezoluţie de 2736 x 1824 pixeli. Vine cu procesor Intel Core i5 de generaţie 2018, 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Evident vor fi şi variante mai bine stocate. Rulează Windows 10 şi are WiFi şi Bluetooth 4.1. Din păcate zvonurile despre portul USB Type-C nu s-au adeverit şi nu avem acest tip de conectivitate aici.

Tableta 2 în 1 pare ceva mai compactă decât predecesorii săi şi are un suport mai subţire. E fabricată în continuare din magneziu şi aluminiu, iar Surface Pro 6 este doar un preview pentru ce primim la anul. Aparent Microsoft ar fi pregătit încă un Surface Pro cu design total regândit, care ar sosi la început de 2019.

Culoarea pare să fie un fel de gri/argintiu, dar în unele randări pare să fie chiar spre auriu. Tastatura nu pare prea mult schimbată faţă de modelul de anul trecut. Aşteptăm şi un nou Microsoft Surface Pen, Dial, Studio şi Laptop, toate cu upgrade-uri incrementale şi cu CPU de generaţie 2018. Sunt curios până la ce procesoare şi ce preţ va merge Microsoft de această dată, dar şi ce SSD şi dacă sare de 512 GB sau nu.