Microsoft Surface Mobile Mouse debutează oficial, costă 35 de dolari

0
881

Microsoft Surface Mobile Mouse este unul dintre accesoriile anunţate de Microsoft astăzi, împreună cu tableta Surface Go. Accesoriul costă doar 34.99 dolari şi este disponibil deja la precomandă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Surface Mobile Mouse este un periferic ambidextru, cu 4 butoane, rotiţă de scroll şi suport Bluetooth. Vine pe argintiu, roşu sau albastru, asortându-se cu Type Cover-ul şi stylusul noii tablete. Noul mouse nu îşi asumă riscuri la design, ca modelul Arc, ci se păstrează destul de clasic şi minimalist ca look. Acesta este cel mai accesibil mouse Surface de până acum.

Cântăreşte doar 78 de grame, cu tot cu 2 baterii AAA la bord şi se conectează la terminale via Bluetooth 4.2 Low Energy, deci nu aveţi nevoie de vreun dongle spre exemplu. Microsoft a integrat aici şi tehnologia BlueTrack, care adaptează experienţa dinamic la 4000 de frame-uri pe secundă şi viteza de tracking la 30 inch pe secundă.

Avem o rotiţă metalică pentru scrolling vertical şi suport pentru click pe acel mecanism rotativ. Puteţi face ajustări de rezoluţie X-Y, se pot personaliza funcţiile butoanelor şi aveţi şi detalii despre baterie în software.