Microsoft și Bethesda vor organiza o conferință în cadrul E3 pe 13 iunie

0
1028
Bethesda
Microsoft și Bethesda vor organiza o conferință în cadrul E3 pe 13 iunie

Din câte știți, Microsoft a achiziționat în urmă cu câteva săptămâni toate studiourile din portofoliul ZeniMax Media. Printre acestea se află Bethesda Softworks, un publisher important din lumea gamingului. După cum era de așteptat, Bethesda și Xbox vor avea o prezentare comună la E3 în acest an. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În acest an E3 (Electronic Entertainment Expo) se organizează în totalitate în mediul online. Pot astfel participa gameri din toată lumea, gratuit, având acces la toate prezentările și workshop-urile publisherilor și companiilor. Xbox și Bethesda vor avea o prezentare comună pe 13 iunie, începând cu ora 20:00 (ora României). Acest lucru era de așteptat, Microsoft dorește să capteze atenția publicului. De asemenea, este normal ca oamenii să fie curioși, care ar putea fi motivele din spatele acestui eveniment comun.

Mare parte din jocurile Bethesda sunt deja disponibile în Xbox Game Pass, iar în cadrul conferinței vom afla detalii și despre lansările ce vor urma. Intuim că am putea afla detalii despre titluri așteptate precum Starfield, The Elder Scrolls VI, Ghostwire Tokyo și Deathloop de la Bethesda. Nici Microsoft nu se lasă mai prejos și ar urma să prezinte jocuri importante din 2021. Vorbim aici despre titluri precum Halo Infinite, Forza Motorsport, Flight Simulator pentru console, Hellblade 2, Fable și Perfect Dark (reboot).

Totodată, sperăm să aflăm detalii și despre consolele Xbox Series S și Series X. Mai exact, despre compatibilitatea jocurilor de Xbox 360 și Xbox One pe noile dispozitive. Compania a anunțat în trecut că pregătește și un Boost al FPS-urilor pentru ca performanța titlurilor originale de Xbox 360 și Xbox One să fie îmbunătățită. Prin urmare, 2021 se anunță a fi un an foarte interesant în ceea ce privește gamingul, mai ales pe consolă.