Noua tastatură de gaming ASUS ROG Claymore II este disponibilă în magazine; Debutează și mouse-ul Gladius III

0
1050
ASUS ROG Claymore II

Din partea celor de la ASUS vine astăzi un anunț cu privire la disponibilitatea unor noi periferice în magazine. Vorbim despre tastatura de gaming ASUS ROG Claymore II și despre seria de mouse-uri Gladius III. Acestea vor putea fi găsite în perioada următoare și pe plan local.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Înainte de toate trebuie să știți că aceste produse erau anunțate în cadrul CES 2021 și că acum vine debutul comercial. Tastatura ASUS ROG Claymore II se remarcă prin faptul că poate fi utilizată ca o tastatură TKL 80% de sine stătătoare sau ca tastatură completă 100%. Are un numpad atașat pe latura din dreapta sau stânga, în funcție de preferințe. Aceasta adoptă și un design tip slot in și are taste personalizabile.

ROG Claymore II

Avem și un buton rotativ pentru controlul volumului și suport detașabil pentru încheieturi pentru o tastare mai confortabilă. Tastatura ASUS ROG Claymore II poate fi dotată cu comutatoare opto-mecanice ROG RX Blue sau Red care aduc tijă cu profil pătrat cu LED-uri RGB integrate. Tastatura oferă un timp de răspuns de 1ms, atât în modul pe fir, cât și în cel wireless. Are la pachet un cablu USB-C și un adaptor USB-C – USB-A.

ASUS

Cât despre mouși, avem modelele ROG Gladius III Wireless și ROG Gladius III. Primul de aici are conectivitate triplă (WiFi 2.4 GHz, Bluetooth LE sau cablu USB). Primim senzor optic de 26000 DPI, deviație de 1% și viteze de până la 400 inchi pe secundă (IPS). Se oferăa ccelerație 50 g și rată de eșantionare de 1000 Hz. Avem comutatoare mecanice, design Push Fit Switch Socket II și marcaje ROG gravate cu laser. Nu lipsește ilumarea RGB laterală.

Prețurile locale pentru mouse-ul Gladius III încep de la 433 lei, iar tastatura apare listată la un retailer pentru 1.408 lei dar fără stoc momentan.