Evenimentul anual NextAtAcer va avea loc astăzi de la ora 16:00 (ora României) și îl poți urmări de aici

0
274
NextAtAcer

Această zi de 27 mai 2021 ne aduce și un eveniment important marca Acer și anume NextAtAcer 2021. Acest show organizat an de an revine acum pe final de lună mai și poate fi urmărit de către curioși începând cu ora 16:00 (ora României). Ni se promit lansări de noi dispozitive hardware, dar și tehnologii menite să îmbunătățească experiența de utilizare și performanța produselor.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deși Acer păstrează valul de mister din jurul dispozitivului, așteptăm ca evenimentul să ne aducă în prinicpal noi laptop-uri. Vom vedea modele cu noile procesoare Intel Core-H de generație 11 și cu grafică RTX, dar și laptop-uri de gaming, respectiv ultrabook-uri. Tot pe listă mai preconizez că se vor afla monitoare, desktop-uri și poate periferice.

Evenimentul de astăzi va fi găzduit de CEO-ul Jason Chen. Aflăm că show-ul se va desfășura sub semnul descrierii “Noi perspective“. Această mențiune ne duce cu gândul la ceva next-gen, poate chiar o pereche de ochelari AR pregătiți de Acer sau o consolă de jocuri rival PS/Xbox? Vom afla cu exactitate ce ne-a pregătit Acer în această după-amiază de la ora 16:00.

Cei interesați pot urmări evenimentul NextAtAcer chiar de aici, stream-ul video YouTube fiind integrat mai sus. Puteți urmări noutățile și pe site-ul oficial ACER, sau pe pagina oficială de Facebook.