Microsoft prezinta Xbox 360 Slim la E3, Project Natal devine Kinect

7
822

Microsoft a prezentat in cadrul showului E3 2010 din Los Angeles varianta slim a lui Xbox 360, care va costa 300 de dolari. Aceasta consola vine cu WiFi, un HDD de 250 GB, un controller wireless, un headset, input HDMI, suport pentru stocare pe drive-uri USB si garantie pe un an. Produsul este extrem de silentios si are un design foarte atractiv.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

In plus, Microsoft si-a rebranduit platforma Project Natal, cunoscuta acum drept Kinect. Aceasta vine cu senzori audio/video si elimina nevoia de utilizare a unui controller sau joystick. Gamerii se vor folosi de miscari ale corpului pentru a juca jocuri si pentru a interactiona cu serviciile Xbox Live. Kinect va veni la pachet si cu cateva jocuri “hands-free”, cum ar fi Kinect Animals, Kinect Joyride, Kinect Adventure si Kinect Sports.

Prin intermediul acestui sistem inovator de control, gamerii vor putea sa dea goluri cu capul sau sa se foloseasca de miscarile corpului pentru a controla karturi, de exemplu. Controlul vocal va fi de asemenea suportat, iar utilizatorii vor fi recunoscuti dupa gesturi sau mimica. Lansarea platformei Kinect va avea loc pe 4 noiembrie 2010.

[via tgdaily]