Pininfarina realizeaza un design de ceas exclusivist in colaborare cu Bovet 1882

0
672

Daca sunteti pasionati de ceasurile de lux, ati auzit cu siguranta de brandul Bovet 1882, iar daca sunteti pasionati de automobile aratoase, Pininfarina este un nume pe care il cunoasteti si apreciati. Iata ca acum, aceste 2 firme au colaborat in realizarea unui ceas unic si cu un design impresionant, care poate fi admirat mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe numele sau Ottana Tourbillon, ceasul imbina tehnologii vechi cu cele utilizate pe cele mai moderne produse de lux. Mecanismul “tourbillon” a fost dezvoltat cu decenii in urma si incorporat in ceasuri, pentru a contracara efectele gravitatiei asupra preciziei acestora. Practic, mecanismul roteste interiorul carcasei o data pe minut, eliminand nevoia unui sistem manual suplimentar pentru o astfel de reglare.

Bovet a adaugat ceasului si un indicator care afiseaza data, unul care afiseaza starea bateriei (care rezista pana la 80 de ore) si un total de 514 componente in mecanismul “tourbillon”. Carcasa produsului final are o grosime impresionanta, de 46 mm, disponibila in variante din otel modificat si  titaniu sau titaniu si aur.

Acest produs de lux va costa 300.000 de dolari si vine cu un format inedit, care permite montarea ceasului fie cu fata sau spatele la utilizator, indicand ora in ambele cazuri.

[via Autoblog]