Microsoft Office 2021 va debuta pe 5 octombrie, odată cu Windows 11

0
1524
Microsoft Office 2021 va debuta pe 5 octombrie, odată cu Windows 11

Microsoft a anunțat deja data oficială de lansare a lui Windows 11 – 5 octombrie. Aflăm azi că în aceeași zi va debuta și noul pachet Microsoft Office 2021. Vorbim despre versiunea ce va putea fi instalată pe PC-uri și care va opera în mod offline. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mulți utilizatori folosesc deja Microsoft Office 2021 online, prin intermediul platformei Microsoft 365. Totuși, de această dată vorbim despre versiunea ce permite instalarea programelor pe PC-uri și laptopuri, permițând utilizarea offline. Numită și variantă LTSC (Long Term Servicing Channel), ea va debuta atât pentru dispozitive cu MacOS, cât și pentru cele cu Windows pe 5 octombrie. De asemenea, această versiune se achiziționează o singură dată și va putea fi folosită fără un abonament lunar.

Totuși, Office 2021 în variantă LTSC nu va beneficia de noile funcții AI disponibile doar în cazul variantei cloud, Microsoft 365. Compania susține că noul pachet software va primi suport pe o perioadă de 5 ani totuși, mai puțin față de cei 7 ani oferiți pentru versiunile precedente.

Printre noile opțiuni sosite odată cu pachetul Microsoft Office 2021 regăsim Dark Mode, noi funcții și formule, dar și posibilitatea de a căuta mai rapid rânduri și celule în Excel. De asemenea, sosește și un mod slideshow îmbunătățit și o opțiune pentru înregistrare în PowerPoint. Gigantul va dezvălui totuși prețul noului pachet abia pe 5 octombrie. La acea dată vom afla totuși toate detaliile, atât despre Windows 11, cât și despre noul pachet Office LTSC.