Microsoft anunta data de lansare pentru Windows 7: 22 octombrie

0
478

Steve Ballmer si echipa sa de la Microsoft tocmai au anuntat oficial data de lansare pentru Windows 7: 22 octombrie 2009. Inca de cand OS-ul a fost lansat in forma beta si chiar inainte de aceasta lansare, feedbackul a fost pozitiv, semn ca urmasul lui Vista va fi foarte apreciat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

windows_7

Windows 7 este practic un nou suflu, fata de dezastrul numit Vista, un OS deloc stabil si utilizabil “la drum lung”. Si nu este vorba doar de un esec la capitolul software, ci si la capitolul imagine, Microsoft avand de luptat cu prejudecatile publicului in legatura cu sistemul sau de operare.

La ora actuala, gigantul software din Redmond este pe val, in special datorita faptului ca publicul ignora campania “I’m a Mac”, pentru ca recesiunea isi spune cuvantul si preturile produselor Apple sunt prea mari. Daca Microsoft isi va mentine popularitatea asigurata de campania “Laptop Hunter” pana in octombrie, cand va lansa Windows 7, atunci e posibil ca Apple sa primeasca o lovitura fatala, in privinta cotei de piata.

Sursa