Primul netbook bazat pe platforma Tegra a fost prezentat la Computex – Mobinnova elan

0
560

Showul Computex continua, cu lansari si prezentari de marca si iata ca pe langa netbookuri bazate pe Android, aruncam o privire si asupra unui terminal bazat pe Nvidia Tegra si care ruleaza Windows CE. Pe numele sau Mobinnova elan, acest netbook este primul care foloseste solutia computer-on-a-chip a celor de la Nvidia.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

tegra_netbook_1

Terminalul cantareste in jur de 1 kilogram si ofera acces la Internet, suporta conectivitate 3G si incorporeaza o baterie care ofera multe ore de utilizare. elan porneste imediat ce utilizatorul ii da drumul, se conecteaza la reteaua 3G wireless, suporta web browsing full si impresioneaza prin performantele sale grafice.

tegra_netbook_2

In plus, el suporta playback video 720p, iar terminalul poate oferi 5, pana la 10 ore de playback HD cu o singura incarcare. Mobinnova elan are un consum redus de energie (50 mW in timpul folosirii regulate si 150 in timpul playbackului video), el incorporeaza o tastatura QWERTY, un touch pad si un ecran de 8.9 inchi.

Tot in cadrul Computex a fost prezentat si netbookul Mobinnova T8, bazat pe aceeasi platforma Tegra, dar de aceasta data dotat cu un touchscreen de 10.1 inchi, GPS si iesiri VGA si HDMI. Revenind la incredibilul model elan pentru o clipa, sa aruncam o privire asupra urmatorului clip video, care ii prezinta superba interfata in actiune:

Sursa